Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
Rólunk

2002-ben alakultunk 2 fővel, egy laptoppal és egy modemes internetkapcsolattal. Több mint tíz évvel később a legnagyobb hazai független ügynökség vagyunk a full service digitális műfajban.

Egy évtized ezen a piacon hosszú idő, ami alatt annyi minden történhet. Főszereplők bukkannak elő a semmiből, és nagy nevek tűnnek el a semmibe. Az indulásunkkor még nem jelentett semmit a Facebook szó, ma már szinte nem jelent semmit a Netscape vagy a Napster.

A Neo Interactive viszont stabilan jelen van, és ugyanazt jelenti a kezdettől fogva: a kliséktől, sztenderdektől eltérő gondolkodást, új utak keresését, piacépítést és piacformálást.

Az ügynökségi üzemmód mellett ezért működtetünk b2c sajátmédiát, rendezünk „élménykonferenciákat”, jelentetjük meg évente a Digitális Média Tények Könyvét, vagy hoztuk létre például az Internetes Vásárlás Napja mozgalmat.

Ezért lehetett az, hogy Magyarországon ügynökségként először mi nyitottunk Google Adwords-fiókot, vagy legelsőként mi csináltunk social médiás kampányt. Folyamatosan figyeljük a piaci környezetet, és kísérletezünk, tesztelünk, aminek az eredményeit beépítjük a napi munkánkba. Több mint tíz év hosszú idő, mi mégis fiatalnak érezzük magunkat, aki előtt még ott a jövő és az egész világ. Kíváncsian várjuk!

Ismerj meg minket!

MGMT

Feri
Feri
business unit leader
Melinda
Melinda
business unit leader
Tamás
Tamás
BUSINESS UNIT LEADER
Judit
Judit
director of administration
KATA
KATA
Founder / Non executive director
Gergő
Gergő
Ceo
Gergő
Gergő
Founder

Élet a Neo-ban

Van egy saját birodalmunk a Gellért-hegyen, melynek határán nem egy kék vagy egy piros kapszula, hanem egy sárga kocka vár. Páratlan tehetségek és páratlan projektek színesítenek minket, így páratlan helyen, a mágikus 9-es szám alatt van a bázisunk is. Akárhol is járj a neo-ban, minden szobát, teret, a kertet és a panorámaerkélyünket is alkotó mindennapjaink ihlették, formálták. #1stflooroasis #caféheaven #neoteam

Ismerj meg minket!
Melinda business unit leader
#SZABADSÁG #AKUTYÁM #PROGRAMMATIC24/7