Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
HBO Terápia alkalmazás
Rólad mit árul el a Facebook profilod? – Ppszichoterapp az HBO-nak.

BRIEF:

Feladatunk az HBO hazai gyártású sorozatához tartozó Facebook oldal rajongószámának növelése volt, illetve az új évad beharangozása a közösségi médiában.

MEGVALÓSÍTÁS:

A három hónapos kampány során a sorozat fő karaktereire építetettük a posztokat, illetve fórumokon, blogokon is terjesztettük a második évad hírét partizánjaink segítségével. Elindítottunk egy alkalmazást, ami megvizsgálta a felhasználóik nyilvános adatait, profilinformációit, karriertörténetüket és aktivitásukat, és ez alapján készített egy részletes elemzést látványos, infografika stílusban. Az értékelés automatizálásának kidolgozásába pszichológust vontunk be, hogy kellően mély konklúziókhoz jussunk, megőrizve a hitelességet. Az elemzéseket ezután egyenletek segítségével automatizáltuk és skálához rendeltük. A skálákat kontrollcsoport segítségével állítottuk fel. Az alkalmazást nyereményjátékkal és premier előtti HBO GO ingyenes filmnézéssel vezettük be.

EREDMÉNY:

Az alkalmazást több ezren használták, magas aktivációs aránnyal, az applikációt felvevő felhasználók 82%-a le is kérte az önelemzését.

Ismerj meg minket!
KATA Founder / Non executive director