Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
június 14. 08:48
A gyógyszercég bennünket választott új, komplex magzatvédő vitaminjának bevezető kampányához.

Az NLCaféval közösen dolgoztuk ki azt a natív hirdetési koncepciót, amelyben testreszabott tartalmakkal szólítjuk meg a különböző életfázisban lévő célcsoportbeli nőket. A szervezet számára átalakítás nélkül hasznosítható folátot, DHA-t (omega-3 zsírsav) és vasat is tartalmazó Biovital® Mom&Baby egyik nagy előnye ugyanis, hogy a gyermekvállalás tervezésétől kezdve a várandósságon át a szoptatás végéig lehet szedni, a terhesség során nem kell készítményt váltani. Így három, valójában nagyon eltérő élethelyzetnek megfelelő cikkek, témák olvashatóak a Vigyázz, kész, baba! rovatban az NLCafén, amely mellett a piacvezető Baba-mama oldal, a Babaszoba.hu kap még kiemelt szerepet a kampányban.

A feladatot tenderen nyertük, és a megbízásban szerepet játszott, hogy ügynökségünknek több mint 10 éves tapasztalata van saját és hirdetői content marketing projektek fejlesztésében és menedzselésében.

Legújabb hírek
24 nap, 24 meglepetés: a Telenor elő-karácsonyi aktivitásán dolgoztunk.
december 05. 09:56
Egész évben üzemelő akcióinformációs portált indítottunk.
november 27. 09:31
Minket választott partneréül a Huawei Technologies Magyarországon, a Honor almárkás okostelefonok közösségi média kommunikációjára.
november 09. 10:49
Ismerj meg minket!
Judit director of administration
#coach #jóga #túra #sudoku