Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. június 07. 10:51
2019-re egyéves megállapodást kötöttünk a Vegeta márkát gyártó és forgalmazó horvát Podravkaval.

A tender megnyerését követően elkezdett közös munka első állomása a „Vegeta Natur” termékcsalád social felületeinek kezelése (Vegeta - Főzz Szabadon - Facebook oldal, Vegeta Magyarország - Instagram oldal).

A komoly magyarországi múltra visszatekintő márka a social media kommunikáció elsődleges céljaként a fiatalabb korosztály elérését, figyelmének felkeltését, valamint a márka elérésének és interakcióinak növelését tűzte ki.  Ennek megvalósulását szolgálják a márkaoldalakhoz csatolt, újonnan kialakított Facebook csoportok, azaz azok a zárt közösségek, ahol nem csak a márka, hanem a tagok is beszélgethetnek egymással, illetve a friss információk közzétételét követő értesítések miatt több emberhez eljutnak az üzenetek.

A fenti munkák mellett szakmai tanácsadóként is szorosan együttműködünk a Podravka márkákkal kapcsolatos kommunikációs stratégia kialakításában, aminek további apropót ad majd az év második felétől a cég 60. évfordulója várhatóan kiemelt marketingkommunikációs aktivitással.

Legújabb hírek
2019. szeptemberétől Pavláth Zita irányítja ügynökségünket, Benda Gergely korábbi operatív igazgató pedig ezzel párhuzamosan a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatta munkáját. Utóbbinak mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay-ben lévő 50%-os részesedését.
január 15. 16:15
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.
január 08. 10:54
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának legnagyobb részén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.
2019. november 29. 12:14
Ismerj meg minket!
Gergő Founder
#Jeromos #Süti #Cini #soos.gr #azéletajándékló