Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
június 07. 10:51
2019-re egyéves megállapodást kötöttünk a Vegeta márkát gyártó és forgalmazó horvát Podravkaval.

A tender megnyerését követően elkezdett közös munka első állomása a „Vegeta Natur” termékcsalád social felületeinek kezelése (Vegeta - Főzz Szabadon - Facebook oldal, Vegeta Magyarország - Instagram oldal).

A komoly magyarországi múltra visszatekintő márka a social media kommunikáció elsődleges céljaként a fiatalabb korosztály elérését, figyelmének felkeltését, valamint a márka elérésének és interakcióinak növelését tűzte ki.  Ennek megvalósulását szolgálják a márkaoldalakhoz csatolt, újonnan kialakított Facebook csoportok, azaz azok a zárt közösségek, ahol nem csak a márka, hanem a tagok is beszélgethetnek egymással, illetve a friss információk közzétételét követő értesítések miatt több emberhez eljutnak az üzenetek.

A fenti munkák mellett szakmai tanácsadóként is szorosan együttműködünk a Podravka márkákkal kapcsolatos kommunikációs stratégia kialakításában, aminek további apropót ad majd az év második felétől a cég 60. évfordulója várhatóan kiemelt marketingkommunikációs aktivitással.

Legújabb hírek
2019-re egyéves megállapodást kötöttünk a Vegeta márkát gyártó és forgalmazó horvát Podravkaval.
június 07. 10:51
Mélyinterjút készített a Magyar Online és Digitális Médiatörténet (MODEM) Soós Gergellyel
május 27. 11:21
A sport-táplálékkiegészítőket gyártó és forgalmazó Scitec Nutrition hosszútávon köteleződött el mellettünk
május 14. 12:40
Ismerj meg minket!
Laca back office manager
#laca #partizan #hazonkivul