Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
június 07. 10:51
2019-re egyéves megállapodást kötöttünk a Vegeta márkát gyártó és forgalmazó horvát Podravkaval.

A tender megnyerését követően elkezdett közös munka első állomása a „Vegeta Natur” termékcsalád social felületeinek kezelése (Vegeta - Főzz Szabadon - Facebook oldal, Vegeta Magyarország - Instagram oldal).

A komoly magyarországi múltra visszatekintő márka a social media kommunikáció elsődleges céljaként a fiatalabb korosztály elérését, figyelmének felkeltését, valamint a márka elérésének és interakcióinak növelését tűzte ki.  Ennek megvalósulását szolgálják a márkaoldalakhoz csatolt, újonnan kialakított Facebook csoportok, azaz azok a zárt közösségek, ahol nem csak a márka, hanem a tagok is beszélgethetnek egymással, illetve a friss információk közzétételét követő értesítések miatt több emberhez eljutnak az üzenetek.

A fenti munkák mellett szakmai tanácsadóként is szorosan együttműködünk a Podravka márkákkal kapcsolatos kommunikációs stratégia kialakításában, aminek további apropót ad majd az év második felétől a cég 60. évfordulója várhatóan kiemelt marketingkommunikációs aktivitással.

Legújabb hírek
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának délelőttjén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.
november 29. 12:14
A mai napi világpremier keretében bemutatkozott Moneytou, a Viberbe beépülő azonnali pénzküldő és -fogadó szolgáltatás.
október 03. 12:00
Molcsapat.hu, Béresmozgás.hu, Sütnijó!, Digitális Média Tények Könyve, Enter!Digital® – mi köti össze őket? Mindegyik márkaépítési céllal üzemelő saját média, azaz márkamédia – és mindegyiket mi készítjük.
szeptember 23. 13:48
Ismerj meg minket!
Kata HR & PR manager
#HR #beszeljukmeg #family #ENFJ