Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2016. december 12. 17:40
Mi igen, ezért támogatásunkkal többek között éppen egy ilyen terápiás szoba kialakításához járulunk hozzá.

Tavalyhoz hasonlóan a Mozdulj! Közhasznú Egyesülettel közösen támogatunk rászorulókat. Céges támogatásunkat a somogyvári gyermekotthonnak és somogyjádi mélyszegénységben élő családoknak juttatjuk el. A somogyjádi családoknak tartós élelmiszert, ruhát, gyerekjátékokat és más tárgyi adományokat juttatunk el, a céges akcióhoz munkatársaink is csatlakozhatnak.

Emellett pénzzel támogatjuk a somogyvári gyermekotthont, akik egy ún. Snoezelen szobára gyűjtenek. Mivel nem mindenki számára ismert, hogy ez mit is jelent, most elmondjuk. A Snoezelen szoba egy terápiás helyiség, ahol különböző ingerek kiváltására alkalmas eszközök és felszerelések vannak elhelyezve. Ilyenek a különféle vetítések, fényszálak, izgalmas tapintású felületek vagy épp különleges hangok. A cél, hogy ezek az ingerek kellemesek legyenek, és a benntartózkodók el tudjanak lazulni, jól érezzék magukat.

A szobát sokféle módon használják, az egyszerű pihenéstől kezdve a terápiákig. A Snoezelen szoba tehát hasznos segítség lehet mind egészséges, mind sérült felnőttek vagy gyerekek napjainak jobbá tételében. Meggyőződésünk, hogy a somogyvári gyermekotthon is hasznát venné, ezért támogatjuk őket, és ehhez az akciónkhoz szintén csatlakozhatnak munkatársaink.

Nemcsak munkatársainkat, hanem mindenki mást is arra bíztatunk, hogy támogasson számára fontos ügyeket! Ha az általunk támogatott ügyek felkeltették az érdeklődésedet, kérj infót a mozdulj@hotmail.hu mailcímen (a .hu nem elírás!:)

Ismerj meg minket!
ORSOLYA Senior Media Planner
#COMMUNICATION #VITALITY #LIFESTYLE #THERAPY #DOG #SOUND