február 16. 15:36
Január 18-án nyomtunk egy frissítést a korábbi Digitális médiatervezés kurzusunkra, és a sok kérdés, valamint a visszajelzések alapján jól tettük.

Nem először, de nem is utoljára mondjuk: nagyon fontosnak tartjuk a tudásmegosztó, piacépítő projekteket. Ebben a törekvésünkben idén januárban a Kreatív szaklap volt a partnerünk, akiknek ezúton is boldog 25. születésnapot kívánunk! Enter!Digital® képzésünk a Digitális médiatervezés - újratöltve! nevet viselte.

Hogy miért töltöttük újra? Talán nem szükséges hosszan ragoznunk: borzasztóan gyorsan változik a digitális kommunikációs tér és eszköztár, s az ügyfeleinkkel, médiapartnereinkkel és másokkal közösen ezt kell jól (hatékonyan, okosan stb.) illesztenünk a sok szempontból változatlan marketingalapokhoz.

Hogy mivel töltöttük újra a képzést? Kifejezetten kerestük a trendi hívószavakat, de csak azért, hogy mögéjük nézzünk, lehozzuk ezeket a földre, megvizsgáljuk, hogy mi a sallang, és mi a valóban fontos trend. Nem kis vállalás, tudjuk, de a sok-sok heyszíni kérdés, a pozitív visszajelzések és a továbbgondolásra ösztönző javaslatok azt mutatják: értettétek a szándékunkat:)

Amivel foglalkoztunk: online márkaépítés, natív, programmatic, tartalommarketing, fejlesztési projektmenedzsment kisokos marketingeseknek, social és influencer marketing trendek. Amiből visszajelzéseitek alapján még többet akartok a jövőben: esettanulmányok.

És akkor nem marad más, mint elmondani, hogyan láttuk ezt a képzést mi.

A végére pedig egy jó hír: tudásmegosztás vonalon nem kell a következő Enter!Digital® képzésig várnotok: már idén májusban érkezik a Digitális Média Tények Könyve friss kiadása, amely ráadásul tizedik, jubileumi szám lesz. Mi már gőzerővel dolgozunk rajta!

Legújabb hírek
Új termék bevezetését és bejáratott márka ismertségépítését is támogatjuk ügyfelünknél.
Szerda 13:03
Idén ünnepeljük a 15. születésnapunkat, de nem hátra nézünk, hanem előre, és új szervezettel, új vezetőkkel vágtunk neki 2017-nek.
március 07. 07:02
Január 18-án nyomtunk egy frissítést a korábbi Digitális médiatervezés kurzusunkra, és a sok kérdés, valamint a visszajelzések alapján jól tettük.
február 16. 15:36
Ismerj meg minket!
Melinda business unit leader
#SZABADSÁG #AKUTYÁM #PROGRAMMATIC24/7