2016. december 22. 15:15
Akkor gyere el Enter!Digital® képzésünkre január 18-án.

A Digitális Média Tények Könyve után újabb tudásmegosztó projekttel jelentkezünk. A Kreatívval közös szervezésű képzésünk címe Digitális médiatervezés – Újratöltve, és kifejezetten azoknak a marketingeseknek ajánljuk, akik friss gondolatokkal és naprakész gyakorlati tudással felvértezve szeretnének nekivágni a 2017-es évnek, no meg a – cseppet sem túlzás – napi szinten változó digitális reklámpiac meghódításának.

Lesz szó natívról, programmaticról, tartalommarketingről és közösségi médiáról is, de a definíciós körökön túlmutatva esettanulmányokkal, best practice-ekkel jelentkezünk. Megmutatjuk, hogy mi az, ami szerintünk működik, és mi az, ami nem.

Az Enter!Digital® képzésről minden továbbit megtudhatsz itt: http://enterdigital.hu

Ha pedig máris jelentkeznél, megteheted szervezőpartnerünk, a Kreatív oldalán: http://www.kreativ.hu/esemeny/digitalis_mediatervezes__ujratoltve_/index.php

Legújabb hírek
Idén ünnepeljük a 15. születésnapunkat, de nem hátra nézünk, hanem előre, és új szervezettel, új vezetőkkel vágtunk neki 2017-nek.
március 07. 07:02
Január 18-án nyomtunk egy frissítést a korábbi Digitális médiatervezés kurzusunkra, és a sok kérdés, valamint a visszajelzések alapján jól tettük.
február 16. 15:36
Ügyfelünk számára – a húsvéthoz hasonló – kiemelt időszak a karácsony. Ennek megfelelően több nem hagyományos megoldást is bevetettünk a siker érdekében.
január 31. 17:14
Ismerj meg minket!
Évi financial accountant
#évi #tig #lakberendezés #art #fishing