Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
augusztus 26. 14:01
2019 után 2020-ban is a Neo Interactive kapott felkérést, hogy állítson össze egy gyakorlatias előadást a MOL Alapítvány által támogatott ifjú sportolók, edzőik és szüleik számára a közösségi média használatáról, annak előnyeiről és esetleges veszélyeiről.

Nem csak itthon, de nemzetközi szinten is számtalan pozitív, de ugyanakkor negatív példáról is lehet olvasni a sajtóban, amikor egy ifjú sportoló, vagy akár egy befutott olimpikon meggondolatlanul posztol, nem megfelelően használja a közösségi platformokat, ami sokszor a sportolói pályafutásukban és a szponzorkeresésben is komoly fennakadást okoz, vagy annak végét is jelenti – ennek hátterében több esetben az áll, hogy a felhasználók nincsenek tisztában a közösségi média erejével, annak elérésével és tartalmaik „múlandóságával”.

Ezek megelőzésére, a social média platformok gyakorlatias használatára, a pozitív és negatív best practice-ek bemutatására összeállított képzés megtartására kapott immáron második alkalommal felkérést a Neo Interactive, amely a koronavírus helyzet miatt videó alapú, közel kétórás képzés keretében került megtartásra júniusban, közel 60 résztvevővel.
Mindig örömmel tölt el bennünket, hogy a képzést követően az ifjú sportolók megfogadják a tanácsainkat, sokszor már a következő napokban olyan tartalmak születnek a saját közösségi felületeiken, melyeket a képzés során sajátítottak el.

Sok sikert kívánunk nekik mind a sportolói pályafutásuk, mind a közösségi média használatához!

Legújabb hírek
A 2020-as Content+Marketing Awards-on, valamint az Influ-n is egy-egy bronz díjat zsebeltünk be a Telenor Nagyonte őszi influencer kampányával. Ismerd meg díjnyertes kampányunkat!
Kedd 16:06
Milyen hozzávalók kellenek ahhoz, hogy kisüssük Magyarország legmenőbb receptmagazinját? Minőségi alapanyagok és egy profi csapat. Kattints és ismerd meg, milyen egy hamisítatlan digitális-kulináris élmény!
október 22. 15:10
A Ringier Axel Springer Magyarország felkérésére bemutattuk a Digitális Média Tények Könyve 2020 legfontosabb eredményeit és az idei év legforróbb trendjeit a Digital Media Campus oktatási programon.
szeptember 04. 06:22
Ismerj meg minket!
Dávid BUSINESS UNIT LEADER
#digital #víz #Ross