Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2020. augusztus 26. 14:01
2019 után 2020-ban is a Neo Interactive kapott felkérést, hogy állítson össze egy gyakorlatias előadást a MOL Alapítvány által támogatott ifjú sportolók, edzőik és szüleik számára a közösségi média használatáról, annak előnyeiről és esetleges veszélyeiről.

Nem csak itthon, de nemzetközi szinten is számtalan pozitív, de ugyanakkor negatív példáról is lehet olvasni a sajtóban, amikor egy ifjú sportoló, vagy akár egy befutott olimpikon meggondolatlanul posztol, nem megfelelően használja a közösségi platformokat, ami sokszor a sportolói pályafutásukban és a szponzorkeresésben is komoly fennakadást okoz, vagy annak végét is jelenti – ennek hátterében több esetben az áll, hogy a felhasználók nincsenek tisztában a közösségi média erejével, annak elérésével és tartalmaik „múlandóságával”.

Ezek megelőzésére, a social média platformok gyakorlatias használatára, a pozitív és negatív best practice-ek bemutatására összeállított képzés megtartására kapott immáron második alkalommal felkérést a Neo Interactive, amely a koronavírus helyzet miatt videó alapú, közel kétórás képzés keretében került megtartásra júniusban, közel 60 résztvevővel.
Mindig örömmel tölt el bennünket, hogy a képzést követően az ifjú sportolók megfogadják a tanácsainkat, sokszor már a következő napokban olyan tartalmak születnek a saját közösségi felületeiken, melyeket a képzés során sajátítottak el.

Sok sikert kívánunk nekik mind a sportolói pályafutásuk, mind a közösségi média használatához!

Legújabb hírek
A 2020-as ünnepi időszakban debütált a Szökés Pretóriából című film az AMC csatornáján. Ennek az eseménynek a digitális médiakampányára kért fel minket a csatorna – és most megismerhetitek, hogyan alakítottuk ki „szökési mestertervünket”!
Kedd 16:24
Milyen ügyfélajándék lehet biztonságos egy világjárvány közepén? Digitális ügynökségként a válasz szerencsénkre kézenfekvő volt. Ezért tavaly év végén úgy döntöttünk, hogy egy sablonmentes meglepetéssel lepjük meg partnereinket és a frontvonalban dolgozó hősöket a táv-ünnepi időszakban.
január 15. 15:14
Átterveztük kedvenc Black Friday-es oldalunkat, amit még 2017-ben indítottunk útjára. Nézzétek meg legújabb munkánkat!
2020. november 23. 14:38
Ismerj meg minket!
Hajni adserver manager
#banner #travel #ski #kalligráfia #rajz #kert