2016. november 04. 07:14
Az Internetes Vásárlás Napja után újabb, a webshopokat az online vásárlókkal összekötő kezdeményezéssel jelentkezünk!

November 4-én első alkalommal rendezi meg a GyerekPénteket az Internetes Vásárlás Napjával 2010 óta minden évben jelentkező Neo Interactive. Ezen a napon máshol nem elérhető akciókat kínálnak a webáruház partnerek a www.gyerekpentek.hu oldalon. Az Internetes Vásárlás Napjához képest változást jelent, hogy ezúttal kifejezetten olyan ajánlatokkal jelentkeznek az e-kereskedők, amelyek a család legkisebb tagjainak karácsonyi megajándékozását segítik, legyen szó játékokról, könyvekről vagy épp ruhákról.

„Idén novemberről októberre hoztuk előre az Internetes Vásárlás Napját, amely szokás szerint nagy érdeklődéssel találkozott az online vásárlók oldaláról. Ugyanakkor a hagyományos karácsony előtti akciózós időszakban is kínálni akartunk egy találkozási lehetőséget a webáruházak és a vásárlók számára. A témaválasztás azért esett a gyerekeknek szóló termékekre, mert ugyan az ünnep mindenki számára fontos, de a család legkisebbjei várják a legjobban. Megérdemlik, hogy minőségi időt töltsünk velük. Ezt mi azzal támogatjuk, hogy segítünk időben letudni az ajándékvásárlást, hogy ezzel is nyugodtabb legyen a családi karácsony” – mondta Soós Gergely, az esemény ötletgazdája, a neo alapító-ügyvezetője.

Legújabb hírek
Január 18-án nyomtunk egy frissítést a korábbi Digitális médiatervezés kurzusunkra, és a sok kérdés, valamint a visszajelzések alapján jól tettük.
február 16. 15:36
Ügyfelünk számára – a húsvéthoz hasonló – kiemelt időszak a karácsony. Ennek megfelelően több nem hagyományos megoldást is bevetettünk a siker érdekében.
január 31. 17:14
Akkor gyere el Enter!Digital® képzésünkre január 18-án.
2016. december 22. 15:15
Ismerj meg minket!
László partisan
#laca #partizan #hazonkívul #család