Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
május 14. 12:40
A sport-táplálékkiegészítőket gyártó és forgalmazó Scitec Nutrition hosszútávon köteleződött el mellettünk

Multinacionális ügynökséghálózat helyett minket választott a Scitec az év eleji Social Media tenderén. „Nincsen ugyan külföldi irodájuk, de mind abszolút, mind relatívan a neo demonstrálta a legmeggyőzőbben azon készségeket és kompetenciákat, amiket fontosnak tartunk egy ügynökségnél.” – magyarázta döntésüket Gyenes András, a Scitec vezérigazgatója.

Az együttműködés első célkitűzése, hogy 13 európai országra nézve nyerő hirdetési stratégiát alakítsanak ki szakembereink a testépítő célközönségnek szánt márkákra vonatkozóan. Azaz mindegyik ország közösségi média hirdetéseinek menedzselése a kezünkbe került az idei évtől. Összetett a kezelendő helyzet, mert az érintett országokban nemcsak a fogyasztási szokások, hanem az értékesítési csatornák is eltérők. Ezek a feladatok tökéletes „bemelegítő gyakorlatok” a stratégiai célkitűzésünk, a nemzetközi terjeszkedés megvalósításához.

Az együttműködésünk során nagyon szigorúan ellenőrzött keretek között lehet végezni a marketing feladatokat, mert a termékkategória specialitása megköveteli, hogy az elkészült anyagokban csak tudományosan alátámasztott állítások szerepelhetnek, amik továbbra is fenntartják a márka iránti fogyasztói bizalmat. A Scitec ugyanis elkötelezett híve az egészségnek és a tiszta versenynek. Ezt igazolja a Scitec Institute léte, ami a versenysportolók felkészülését támogatja, illetve a MOB-bal kötött szponzori megállapodásuk is.

Ezek ismeretében kifejezetten büszkék vagyunk rá, hogy a tenderen nekünk szavaztak bizalmat!

Legújabb hírek
A mai napi világpremier keretében bemutatkozott Moneytou, a Viberbe beépülő azonnali pénzküldő és -fogadó szolgáltatás.
október 03. 12:00
Molcsapat.hu, Béresmozgás.hu, Sütnijó!, Digitális Média Tények Könyve, Enter!Digital® – mi köti össze őket? Mindegyik márkaépítési céllal üzemelő saját média, azaz márkamédia – és mindegyiket mi készítjük.
szeptember 23. 13:48
Sikerrel zárult közös „Befőzés kampányunk” megünnepléseként, úgy gondoltuk, meghívjuk a Dr. Oetker velünk dolgozó csapatát egy kötetlen, evős-ivós, baracklekvár befőzős bulira hozzánk.
augusztus 01. 08:40
Ismerj meg minket!
Emese graphic designer
#grafika #design #zemse #mókaéskacagás