Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2020. október 27. 16:06
A 2020-as Content+Marketing Awards-on, valamint az Influ-n is egy-egy bronz díjat zsebeltünk be a Telenor Nagyonte őszi influencer kampányával. Ismerd meg díjnyertes kampányunkat!

Feladat

2019 nyarának végén landolt nálunk a brief: tervezzük meg a Telenor őszi social kampányát. A kampány célja az volt, hogy a #nagyonte platform égisze alatt népszerűsítsük a Hipernet szolgáltatását a közösségi médián keresztül. 

Megvalósítás

A megoldásunk a #hipergyorsan kihívás lett: két elismert influencernek kellett elsajátítania a másik szakterületét a Telenor Hipernet segítségével – mindezt két hét alatt. A két kiválasztott véleményvezérnek (Magyarósi Csaba és Kállay-Saunders András) ennyi ideje volt, hogy megtanítsák a másikat énekelni, valamint mobiltelefonnal videót készíteni. Ezt a folyamatot követtük végig a Telenor közösségi csatornáin, valamint az influencerek saját oldalain. 

Eredmények

A kampányt a Telenor, valamint az influencerek követői is azonnal a szívükbe zárták. A kihívás két fő videója a Socialbakers közösségi média elemző oldal adatai alapján a szeptemberi hazai Youtube ranglistán az első és harmadik helyéig repítették a Telenort. És végül, 2020 októberében két díjjal is jutalmazta a szakma a kampányunkat, így kerültek hozzánk a CMA (Content+Marketing Awards) 2020, valamint az Influ 2020 versenyének bronz díjai.

https://www.youtube.com/watch?v=1v9n0Op4xOM

https://www.youtube.com/watch?v=-tQaOb2s0qU

Legújabb hírek
Felkértük Bolla Fanni Art Director kollégánkat, hogy vezessen be minket az elmúlt évek UI trendjeibe. Cikkünk első részében a már egy ideje uralkodó megoldásokról olvashattok.
április 12. 16:07
Minket választott a Dr. Oetker, hogy közösen vigyük sikerre a Ristorante márka első digitális fókuszú image kampányát.
április 07. 09:19
2020 első negyedének végén két előadást is tartott Novák Ferenc, social media business unit vezetőnk. Ezekről olvashattok most egy-egy rövid beszámolót, kattintsatok a részletekért!
április 01. 12:49
Ismerj meg minket!
Fanni Social Media Manager
#socialmedia #tánc #kiskutyák #kávé #mégtöbbkávé