Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2020. november 23. 14:38
Átterveztük kedvenc Black Friday-es oldalunkat, amit még 2017-ben indítottunk útjára. Nézzétek meg legújabb munkánkat!

Megújítottuk Magyarország legnépszerűbb Black Friday oldalát

Új köntöst kapott a HelloBlackFriday.hu, ami 2017 óta segít a látogatóknak eligazodni a Black Friday leárazások tengerében. A portál teljes ráncfelvarráson esett át, hogy minden eszközről ugyanolyan könnyedén és gyorsan tudják az akcióvadászok megtalálni a legjobb kedvezményeket a Fekete Péntek időszakában – és az egész év során.

2020-ban teljes megújuláson esett át a HelloBlackFriday.hu. Miután 2019-ben a Google találati ranglista első helyéig jutott, vagyis hivatalosan is a legnépszerűbb Black Friday akciókereső weboldal lett, időszerű volt, hogy bemutassuk a portál továbbfejlesztett változatát. Új kezelőfelület, felokosított kereső és szűrő, valamint még számtalan új funkció várja a kuponkeresőket, hogy pár kattintással összeválogassák a legjobb Black Friday ajánlatokat.

Ügynökségünk már egy évtizede népszerűsítjük az online vásárlást különféle digitális akciókkal és kampányokkal. A 2010-ben induló Internetes Vásárlás Napját 2017-ben váltotta fel a HelloBlackFriday.hu, igazodva a kor vásárlói szokásaihoz. Az akcióinformációs oldalunk célja, hogy mindenki – kezdő kedvezménykereső és a Black Friday akciók sűrűjében edződött profi engedményvadász is – megtalálhassa az aktuális és értékes ajánlatokat a Black Friday hatalmas reklámzajában.

Legújabb hírek
Idén is velünk száguld a Drive magazin a digitális média világában, emellett egy új feladatkörrel is bővültek tennivalóink – részletek a cikkben!
február 22. 14:20
Mielőtt tavaly év végén mi is kiraktuk volna az „ünnepi zárvatartás” táblát, megalkottuk a MOL Limo karácsonyi kampányának médiamixét és influencer stratégiáját. Legújabb case study-nkban erről mesélünk nektek. Ismerjétek meg, hogyan értük el hatékonyan a kampány célcsoportját és melyik influencerre rezonáltak legjobban a jövő Limosai.
február 03. 17:02
A 2020-as ünnepi időszakban debütált a Szökés Pretóriából című film az AMC csatornáján. Ennek az eseménynek a digitális médiakampányára kért fel minket a csatorna – és most megismerhetitek, hogyan alakítottuk ki „szökési mestertervünket”!
január 19. 16:24
Ismerj meg minket!
Cini kutya
#iloveSuti #hülyemacskak #fejvadászokkíméljenek