Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2016. november 18. 17:12
Új kereskedelmi big day-jel jelentkeztünk.

Pontosabban nem is egyetlen napig, hanem november 18-ától egészen november 30-ig elérhetőek kereskedő partnereink Black Friday akciói új site-unkon a HelloBlackFriday.hu oldalon. Hogy mi az a HelloBlackFriday? A neo válasza a Black Friday őrületre. A Black Friday mostanra fontos igazodási pont a karácsonyi időszakban a kereskedők és a vásárlók számára egyaránt, ezt mi sem hagyhattuk figyelmen kívül, hiszen évek óta dolgozunk az online vásárlás és a biztonságos fizetési módok népszerűsítésén.

A recept majdnem ugyanaz, mint a 2010 óta minden évben megrendezett Internetes Vásárlás Napja esetében: csináltunk egy szuper oldalt, ahol elérhetővé tesszük partnereink akcióit, majd egy médiakampánnyal tereljük a site-ra az érdeklődőket. Az oldalt most is úgy alakítottuk ki, hogy az akciók a címkézés és a kategorizálás révén jól kereshetőek legyenek.

Van azonban néhány újdonság:

  • Az Internetes Vásárlás Napja teljeses egészében a mi „találmányunk”, a HelloBlackFriday azonban egy meglévő marketingjelenségre, a Black Friday-re ad választ – a mi szemüvegünkkel.
  • A korábbi akciós napjaink, azaz az Internetes Vásárlás Napja vagy a GyerekPéntek kifejezetten az e-kereskedőket és az online vásárlókat kívánták és kívánják a jövőben is megmozgatni, a Black Friday alkalmából azonban a fizikai üzletek is akcióznak, így a HelloBlackFriday számukra is nyitott.
  • Mivel a kereskedők egy része nem csupán november 25-én, azaz A Black Friday-en akciózik, így mi sem csupán egyetlen napig tesszük elérhetővé az ajánlatokat.

A HelloBlackFriday-t első alkalommal rendezzük meg idén, így éles tesztnek tekintjük a jövő évre vonatkozóan, amikor is számos újdonsággal jelentkezünk kereskedelmi akciózás fronton. Stay tuned;)

Ismerj meg minket!
Zsolti art director
#PHOTOGRAPHY #ART&DESIGN #MTB #WINE #ALMASPITE #INEEDCOFEE