Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2016. november 18. 17:12
Új kereskedelmi big day-jel jelentkeztünk.

Pontosabban nem is egyetlen napig, hanem november 18-ától egészen november 30-ig elérhetőek kereskedő partnereink Black Friday akciói új site-unkon a HelloBlackFriday.hu oldalon. Hogy mi az a HelloBlackFriday? A neo válasza a Black Friday őrületre. A Black Friday mostanra fontos igazodási pont a karácsonyi időszakban a kereskedők és a vásárlók számára egyaránt, ezt mi sem hagyhattuk figyelmen kívül, hiszen évek óta dolgozunk az online vásárlás és a biztonságos fizetési módok népszerűsítésén.

A recept majdnem ugyanaz, mint a 2010 óta minden évben megrendezett Internetes Vásárlás Napja esetében: csináltunk egy szuper oldalt, ahol elérhetővé tesszük partnereink akcióit, majd egy médiakampánnyal tereljük a site-ra az érdeklődőket. Az oldalt most is úgy alakítottuk ki, hogy az akciók a címkézés és a kategorizálás révén jól kereshetőek legyenek.

Van azonban néhány újdonság:

  • Az Internetes Vásárlás Napja teljeses egészében a mi „találmányunk”, a HelloBlackFriday azonban egy meglévő marketingjelenségre, a Black Friday-re ad választ – a mi szemüvegünkkel.
  • A korábbi akciós napjaink, azaz az Internetes Vásárlás Napja vagy a GyerekPéntek kifejezetten az e-kereskedőket és az online vásárlókat kívánták és kívánják a jövőben is megmozgatni, a Black Friday alkalmából azonban a fizikai üzletek is akcióznak, így a HelloBlackFriday számukra is nyitott.
  • Mivel a kereskedők egy része nem csupán november 25-én, azaz A Black Friday-en akciózik, így mi sem csupán egyetlen napig tesszük elérhetővé az ajánlatokat.

A HelloBlackFriday-t első alkalommal rendezzük meg idén, így éles tesztnek tekintjük a jövő évre vonatkozóan, amikor is számos újdonsággal jelentkezünk kereskedelmi akciózás fronton. Stay tuned;)

Legújabb hírek
24 nap, 24 meglepetés: a Telenor elő-karácsonyi aktivitásán dolgoztunk.
december 05. 09:56
Egész évben üzemelő akcióinformációs portált indítottunk.
november 27. 09:31
Minket választott partneréül a Huawei Technologies Magyarországon, a Honor almárkás okostelefonok közösségi média kommunikációjára.
november 09. 10:49
Ismerj meg minket!
Gergő Founder & Managing Partner
#Jeromos #Süti #Cini #soos.gr #azéletajándékló