Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. május 27. 11:21
Mélyinterjút készített a Magyar Online és Digitális Médiatörténet (MODEM) Soós Gergellyel

A Neo Interactive alapító tulajdonosát az a megtiszteltetés érte, hogy a MODEM, azaz a magyar digitális és online médiatörténet első archívuma, tudásgyűjtő és elemző oldala felkérte egy hosszú beszélgetésre. Gergő saját szakmai élettörténetét úgy meséli el, hogy közben az ő szemüvegén keresztül nyerhetünk betekintést a magyar digitális marketingvilág kialakulásába, megismerhetjük a főbb állomásokat, fordulópontokat. Mivel Gergő szakmai munkássága immár 17 éve a neo-hoz köthető, az interjú során sok példa elhangzik az ügynökségünkkel kapcsolatban is.

Jó időutazást kívánunk!

http://www.mediatortenet.hu/2019/05/16/soosgergely/

Legújabb hírek
2019. szeptemberétől Pavláth Zita irányítja ügynökségünket, Benda Gergely korábbi operatív igazgató pedig ezzel párhuzamosan a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatta munkáját. Utóbbinak mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay-ben lévő 50%-os részesedését.
január 15. 16:15
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának legnagyobb részén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.
2019. november 29. 12:14
A mai napi világpremier keretében bemutatkozott Moneytou, a Viberbe beépülő azonnali pénzküldő és -fogadó szolgáltatás.
2019. október 03. 12:00
Ismerj meg minket!
Móni senior media planner
#STRATÉGIA #KREATÍV #MEGMONDTAM #FAMILY #TRAVEL