Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. május 27. 11:21
Mélyinterjút készített a Magyar Online és Digitális Médiatörténet (MODEM) Soós Gergellyel

A Neo Interactive alapító tulajdonosát az a megtiszteltetés érte, hogy a MODEM, azaz a magyar digitális és online médiatörténet első archívuma, tudásgyűjtő és elemző oldala felkérte egy hosszú beszélgetésre. Gergő saját szakmai élettörténetét úgy meséli el, hogy közben az ő szemüvegén keresztül nyerhetünk betekintést a magyar digitális marketingvilág kialakulásába, megismerhetjük a főbb állomásokat, fordulópontokat. Mivel Gergő szakmai munkássága immár 17 éve a neo-hoz köthető, az interjú során sok példa elhangzik az ügynökségünkkel kapcsolatban is.

Jó időutazást kívánunk!

http://www.mediatortenet.hu/2019/05/16/soosgergely/

Legújabb hírek
A 2020-as ünnepi időszakban debütált a Szökés Pretóriából című film az AMC csatornáján. Ennek az eseménynek a digitális médiakampányára kért fel minket a csatorna – és most megismerhetitek, hogyan alakítottuk ki „szökési mestertervünket”!
Kedd 16:24
Milyen ügyfélajándék lehet biztonságos egy világjárvány közepén? Digitális ügynökségként a válasz szerencsénkre kézenfekvő volt. Ezért tavaly év végén úgy döntöttünk, hogy egy sablonmentes meglepetéssel lepjük meg partnereinket és a frontvonalban dolgozó hősöket a táv-ünnepi időszakban.
január 15. 15:14
Átterveztük kedvenc Black Friday-es oldalunkat, amit még 2017-ben indítottunk útjára. Nézzétek meg legújabb munkánkat!
2020. november 23. 14:38
Ismerj meg minket!
Laca back office manager
#család #zenevan #hazonkivul