Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. május 27. 11:21
Mélyinterjút készített a Magyar Online és Digitális Médiatörténet (MODEM) Soós Gergellyel

A Neo Interactive alapító tulajdonosát az a megtiszteltetés érte, hogy a MODEM, azaz a magyar digitális és online médiatörténet első archívuma, tudásgyűjtő és elemző oldala felkérte egy hosszú beszélgetésre. Gergő saját szakmai élettörténetét úgy meséli el, hogy közben az ő szemüvegén keresztül nyerhetünk betekintést a magyar digitális marketingvilág kialakulásába, megismerhetjük a főbb állomásokat, fordulópontokat. Mivel Gergő szakmai munkássága immár 17 éve a neo-hoz köthető, az interjú során sok példa elhangzik az ügynökségünkkel kapcsolatban is.

Jó időutazást kívánunk!

http://www.mediatortenet.hu/2019/05/16/soosgergely/

Legújabb hírek
Ahogyan az első évfolyamnál a 2008-as gazdasági válság, úgy most a koronavírus sem akadályozta meg a digitális piaci áttekintésük kiadását. Igaz, a tartalmat részben át kellett szabni az új körülményeknek megfelelően.
június 23. 12:33
2019. szeptemberétől Pavláth Zita irányítja ügynökségünket, Benda Gergely korábbi operatív igazgató pedig ezzel párhuzamosan a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatta munkáját. Utóbbinak mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay-ben lévő 50%-os részesedését.
január 15. 16:15
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.
január 08. 10:54
Ismerj meg minket!
Cini kutya
#iloveSuti #hülyemacskak #fejvadászokkíméljenek