Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
augusztus 31. 15:15
…és indul a munka a világ vezető műanyag csőrendszer beszállítójával, a Wavinnal.

A cég, amely több évtizede tölt be meghatározó szerepet a magyar piacon, idén ősszel csatlakozik először a holland hátterű anyamárka nemzetközi online aktivitásához – többek között ebben leszünk a segítségére.

A feladatot egy általános tender keretein belül nyertük, melynek tétje a Wavin magyarországi kommunikációs kampányainak kezelése volt. Első megbízásunk az itthon Szerelkezz fel! néven futó, a vízvezeték-szerelő szakembereket megmozgató, vásárlásösztönző és regisztrációs kampányhoz kapcsolódik. A kampányban tanácsadási, kreatívadaptációs, POS tervezési és -gyártási, valamint online médiatervezési és -vásárlási feladatokat látunk el.

Az együttműködés a novemberi kampányzárás után sem áll meg: a célok szerint jövőre megújítjuk a cég weboldalát, és performancia céljaik elérésében is segítjük majd a márkát.

Legújabb hírek
Minket választott partneréül a Huawei Technologies Magyarországon, a Honor almárkás okostelefonok közösségi média kommunikációjára.
november 09. 10:49
Elkészítettük az első hazai reprezentatív Viberkutatást és -körképet.
október 26. 14:59
A legnagyobb hazai márkakonferencia keynote előadásában mutatjuk be a nagy reprezentatív Viberkutatásunk friss, ropogós eredményeit.
október 24. 10:53
Ismerj meg minket!
Évi financial accountant
#évi #tig #lakberendezés #art #fishing