Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. augusztus 01. 08:40
Sikerrel zárult közös „Befőzés kampányunk” megünnepléseként, úgy gondoltuk, meghívjuk a Dr. Oetker velünk dolgozó csapatát egy kötetlen, evős-ivós, baracklekvár befőzős bulira hozzánk.

A Dr. Oetker Magyarország egyik legnagyobb ügyfelünk immár ötödik éve, akikkel ez idő alatt számtalan sikeres digitális kampányt menedzseltünk és menedzselünk együtt, valamint a social media felületeiken történő mindennapi és kampányokhoz, projektekhez kapcsolódó kommunikációban is együttműködünk.

Kooperációnk további büszkesége a közösen megálmodott, létrehozott és együtt üzemeltetett saját márka média weboldal, a sütnijó!

A sütnijó egyedülálló receptoldal a piacon, amely egyfelől a  Dr. Oetker saját, tartalmilag maximálisan kontrollált oldala, másfelől számtalan közösségi funkcióval is bír, ahol felhasználók egy aktív sütési közösség részesévé is válhatnak (kommentelhetnek, feltölthetik saját receptjeiket, jelvényeket gyűjthetnek, a nap cukrászai lehetnek, értékelhetik a recepteket.). 

A weboldal és annak Facebook oldala rendkívül népszerű a sütést kedvelők között, ráadásul  a sütnijó! nemzetközi best practice-ként is szolgál a Dr. Oetker tagországok között.

 Legújabb hírek
2019. szeptemberétől Pavláth Zita irányítja ügynökségünket, Benda Gergely korábbi operatív igazgató pedig ezzel párhuzamosan a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatta munkáját. Utóbbinak mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay-ben lévő 50%-os részesedését.
január 15. 16:15
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.
január 08. 10:54
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának legnagyobb részén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.
2019. november 29. 12:14
Ismerj meg minket!
Laca back office manager
#család #zenevan #hazonkivul