Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
augusztus 01. 08:40
Sikerrel zárult közös „Befőzés kampányunk” megünnepléseként, úgy gondoltuk, meghívjuk a Dr. Oetker velünk dolgozó csapatát egy kötetlen, evős-ivós, baracklekvár befőzős bulira hozzánk.

A Dr. Oetker Magyarország egyik legnagyobb ügyfelünk immár ötödik éve, akikkel ez idő alatt számtalan sikeres digitális kampányt menedzseltünk és menedzselünk együtt, valamint a social media felületeiken történő mindennapi és kampányokhoz, projektekhez kapcsolódó kommunikációban is együttműködünk.

Kooperációnk további büszkesége a közösen megálmodott, létrehozott és együtt üzemeltetett saját márka média weboldal, a sütnijó!

A sütnijó egyedülálló receptoldal a piacon, amely egyfelől a  Dr. Oetker saját, tartalmilag maximálisan kontrollált oldala, másfelől számtalan közösségi funkcióval is bír, ahol felhasználók egy aktív sütési közösség részesévé is válhatnak (kommentelhetnek, feltölthetik saját receptjeiket, jelvényeket gyűjthetnek, a nap cukrászai lehetnek, értékelhetik a recepteket.). 

A weboldal és annak Facebook oldala rendkívül népszerű a sütést kedvelők között, ráadásul  a sütnijó! nemzetközi best practice-ként is szolgál a Dr. Oetker tagországok között.

 Legújabb hírek
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának délelőttjén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.
november 29. 12:14
A mai napi világpremier keretében bemutatkozott Moneytou, a Viberbe beépülő azonnali pénzküldő és -fogadó szolgáltatás.
október 03. 12:00
Molcsapat.hu, Béresmozgás.hu, Sütnijó!, Digitális Média Tények Könyve, Enter!Digital® – mi köti össze őket? Mindegyik márkaépítési céllal üzemelő saját média, azaz márkamédia – és mindegyiket mi készítjük.
szeptember 23. 13:48
Ismerj meg minket!
Emese graphic designer
#grafika #design #zemse #mókaéskacagás