Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
január 08. 10:54
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.

Ügynökségünk megállíthatatlanul közeledik a 18. születésnapjához. Ahogy „nővünk fel”, napról-napra egyre tapasztaltabbak leszünk, és sokan már szülőként éljük át a karácsony csodáját. Úgy gondoljuk, hogy a karácsony legnagyobb ajándéka az, ha olyan embereknek tudunk örömet okozni, akikre kevesen gondolnak.

2019 karácsonyára készülve úgy döntöttünk, hogy ajándékkeretünket egy alapítványnak adományozzuk. A választásunk az Anyaoltalmazó Alapítványra esett, ahol rossz körülmények között élő, valamint bajba jutott anyukáknak és gyerekeknek biztosítanak lakhatási lehetőséget.

Az alapítvány vezetőivel egyeztettünk, hogy mire lenne leginkább szükségük. A kérésük egy nagyteljesítményű mosógép volt, amihez további tárgyi adományokat gyűjtöttünk, és ezekkel kedveskedtünk az anyaotthonban élő családoknak. Emellett felajánlottuk, hogy 2020-tól pro bono fogjuk segíteni az alapítvány munkáját.

Hálásak vagyunk, hogy szebbé tudtuk varázsolni néhány rászoruló család karácsonyát! Az ajándékátadásnál készült képeinket lessétek meg a galériánkban:

Legújabb hírek
Ahogyan az első évfolyamnál a 2008-as gazdasági válság, úgy most a koronavírus sem akadályozta meg a digitális piaci áttekintésük kiadását. Igaz, a tartalmat részben át kellett szabni az új körülményeknek megfelelően.
június 23. 12:33
2019. szeptemberétől Pavláth Zita irányítja ügynökségünket, Benda Gergely korábbi operatív igazgató pedig ezzel párhuzamosan a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatta munkáját. Utóbbinak mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay-ben lévő 50%-os részesedését.
január 15. 16:15
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.
január 08. 10:54
Ismerj meg minket!
Gergő Founder
#Jeromos #Süti #Cini #soos.gr #azéletajándékló