Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2020. január 08. 10:54
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.

Ügynökségünk megállíthatatlanul közeledik a 18. születésnapjához. Ahogy „nővünk fel”, napról-napra egyre tapasztaltabbak leszünk, és sokan már szülőként éljük át a karácsony csodáját. Úgy gondoljuk, hogy a karácsony legnagyobb ajándéka az, ha olyan embereknek tudunk örömet okozni, akikre kevesen gondolnak.

2019 karácsonyára készülve úgy döntöttünk, hogy ajándékkeretünket egy alapítványnak adományozzuk. A választásunk az Anyaoltalmazó Alapítványra esett, ahol rossz körülmények között élő, valamint bajba jutott anyukáknak és gyerekeknek biztosítanak lakhatási lehetőséget.

Az alapítvány vezetőivel egyeztettünk, hogy mire lenne leginkább szükségük. A kérésük egy nagyteljesítményű mosógép volt, amihez további tárgyi adományokat gyűjtöttünk, és ezekkel kedveskedtünk az anyaotthonban élő családoknak. Emellett felajánlottuk, hogy 2020-tól pro bono fogjuk segíteni az alapítvány munkáját.

Hálásak vagyunk, hogy szebbé tudtuk varázsolni néhány rászoruló család karácsonyát! Az ajándékátadásnál készült képeinket lessétek meg a galériánkban:

Legújabb hírek
Milyen ügyfélajándék lehet biztonságos egy világjárvány közepén? Digitális ügynökségként a válasz szerencsénkre kézenfekvő volt. Ezért tavaly év végén úgy döntöttünk, hogy egy sablonmentes meglepetéssel lepjük meg partnereinket és a frontvonalban dolgozó hősöket a táv-ünnepi időszakban.
tegnap 15:14
Átterveztük kedvenc Black Friday-es oldalunkat, amit még 2017-ben indítottunk útjára. Nézzétek meg legújabb munkánkat!
2020. november 23. 14:38
Legújabb cikkünkben a nyár végén futó MOL Drive kampány kulisszatitkairól olvashattok, és arról, milyen kiugró eredményeket lehet elérni egy jól optimalizált kampánnyal.
2020. november 11. 16:34
Ismerj meg minket!
Robi Back Office Munkatárs
#partizan #AzMegKi