Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
január 08. 10:54
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.

Ügynökségünk megállíthatatlanul közeledik a 18. születésnapjához. Ahogy „nővünk fel”, napról-napra egyre tapasztaltabbak leszünk, és sokan már szülőként éljük át a karácsony csodáját. Úgy gondoljuk, hogy a karácsony legnagyobb ajándéka az, ha olyan embereknek tudunk örömet okozni, akikre kevesen gondolnak.

2019 karácsonyára készülve úgy döntöttünk, hogy ajándékkeretünket egy alapítványnak adományozzuk. A választásunk az Anyaoltalmazó Alapítványra esett, ahol rossz körülmények között élő, valamint bajba jutott anyukáknak és gyerekeknek biztosítanak lakhatási lehetőséget.

Az alapítvány vezetőivel egyeztettünk, hogy mire lenne leginkább szükségük. A kérésük egy nagyteljesítményű mosógép volt, amihez további tárgyi adományokat gyűjtöttünk, és ezekkel kedveskedtünk az anyaotthonban élő családoknak. Emellett felajánlottuk, hogy 2020-tól pro bono fogjuk segíteni az alapítvány munkáját.

Hálásak vagyunk, hogy szebbé tudtuk varázsolni néhány rászoruló család karácsonyát! Az ajándékátadásnál készült képeinket lessétek meg a galériánkban:

Legújabb hírek
A Ringier Axel Springer Magyarország felkérésére bemutattuk a Digitális Média Tények Könyve 2020 legfontosabb eredményeit és az idei év legforróbb trendjeit a Digital Media Campus oktatási programon.
szeptember 04. 06:22
2019 után 2020-ban is a Neo Interactive kapott felkérést, hogy állítson össze egy gyakorlatias előadást a MOL Alapítvány által támogatott ifjú sportolók, edzőik és szüleik számára a közösségi média használatáról, annak előnyeiről és esetleges veszélyeiről.
augusztus 26. 14:01
Ahogyan az első évfolyamnál a 2008-as gazdasági válság, úgy most a koronavírus sem akadályozta meg a digitális piaci áttekintésük kiadását. Igaz, a tartalmat részben át kellett szabni az új körülményeknek megfelelően.
június 23. 12:33
Ismerj meg minket!
Anett account manager