Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2020. január 08. 10:54
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.

Ügynökségünk megállíthatatlanul közeledik a 18. születésnapjához. Ahogy „nővünk fel”, napról-napra egyre tapasztaltabbak leszünk, és sokan már szülőként éljük át a karácsony csodáját. Úgy gondoljuk, hogy a karácsony legnagyobb ajándéka az, ha olyan embereknek tudunk örömet okozni, akikre kevesen gondolnak.

2019 karácsonyára készülve úgy döntöttünk, hogy ajándékkeretünket egy alapítványnak adományozzuk. A választásunk az Anyaoltalmazó Alapítványra esett, ahol rossz körülmények között élő, valamint bajba jutott anyukáknak és gyerekeknek biztosítanak lakhatási lehetőséget.

Az alapítvány vezetőivel egyeztettünk, hogy mire lenne leginkább szükségük. A kérésük egy nagyteljesítményű mosógép volt, amihez további tárgyi adományokat gyűjtöttünk, és ezekkel kedveskedtünk az anyaotthonban élő családoknak. Emellett felajánlottuk, hogy 2020-tól pro bono fogjuk segíteni az alapítvány munkáját.

Hálásak vagyunk, hogy szebbé tudtuk varázsolni néhány rászoruló család karácsonyát! Az ajándékátadásnál készült képeinket lessétek meg a galériánkban:

Legújabb hírek
Felkértük Bolla Fanni Art Director kollégánkat, hogy vezessen be minket az elmúlt évek UI trendjeibe. Cikkünk első részében a már egy ideje uralkodó megoldásokról olvashattok.
április 12. 16:07
Minket választott a Dr. Oetker, hogy közösen vigyük sikerre a Ristorante márka első digitális fókuszú image kampányát.
április 07. 09:19
2020 első negyedének végén két előadást is tartott Novák Ferenc, social media business unit vezetőnk. Ezekről olvashattok most egy-egy rövid beszámolót, kattintsatok a részletekért!
április 01. 12:49
Ismerj meg minket!
Ádám Social media manager
#socialmedia #insta #musician #foreland #azeneazkell