Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. november 29. 12:14
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának legnagyobb részén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.

Digitális tartalom- és reklámvállalatként 3 éve működtetjük a HelloBlackFriday.hu oldalt, ami részben a korábbi Internetes Vásárlás Napja kezdeményezésünk – pontosabban annak akciógyűjtő és rendszerező weboldala – szerves folytatása, részben pedig az év 365 napján üzemelő akciós hírmagazin. A portál novemberi főtámogatója a korábbi évekhez hasonlóan az MPL, aki a csomagküldemények átvételét megkönnyítő PostaPontokat népszerűsíti a kereskedelmi nap kapcsán.

A Google-ben a Black Friday kifejezés éves szinten tekintve is az egyik legkeresettebb (például 2017-ben egyenesen a legtöbb keresést regisztrálta erre a szóösszetételre a Google.hu), nem csoda, hogy a SEO, azaz a keresőoptimalizációs szakmai munka legnagyobb kihívása az első találati helyre kerülés.

2019. november 29-én, azaz a Black Friday napján délben a Google.hu-ban a következő volt a találati sorrend – inkognitó (privát) ablakban nézve, hogy a korábbi saját keresések ne befolyásolják az általános listát:

  1. HelloBlackFriday
  2. Alza
  3. Black.friday.hu
  4. Mall.hu
  5. MediaMarkt
  6. Notino
  7. eMAG
  8. eDigital
  9. Wikipedia
  10. Blackfriday.hu

Link: www.helloblackfriday.hu

Legújabb hírek
Ahogyan az első évfolyamnál a 2008-as gazdasági válság, úgy most a koronavírus sem akadályozta meg a digitális piaci áttekintésük kiadását. Igaz, a tartalmat részben át kellett szabni az új körülményeknek megfelelően.
június 23. 12:33
2019. szeptemberétől Pavláth Zita irányítja ügynökségünket, Benda Gergely korábbi operatív igazgató pedig ezzel párhuzamosan a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatta munkáját. Utóbbinak mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay-ben lévő 50%-os részesedését.
január 15. 16:15
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.
január 08. 10:54
Ismerj meg minket!
EVELIN senior social media account manager
#socialmedia #fitness #utazas #süni #binge #hallyu