Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. november 29. 12:14
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának legnagyobb részén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.

Digitális tartalom- és reklámvállalatként 3 éve működtetjük a HelloBlackFriday.hu oldalt, ami részben a korábbi Internetes Vásárlás Napja kezdeményezésünk – pontosabban annak akciógyűjtő és rendszerező weboldala – szerves folytatása, részben pedig az év 365 napján üzemelő akciós hírmagazin. A portál novemberi főtámogatója a korábbi évekhez hasonlóan az MPL, aki a csomagküldemények átvételét megkönnyítő PostaPontokat népszerűsíti a kereskedelmi nap kapcsán.

A Google-ben a Black Friday kifejezés éves szinten tekintve is az egyik legkeresettebb (például 2017-ben egyenesen a legtöbb keresést regisztrálta erre a szóösszetételre a Google.hu), nem csoda, hogy a SEO, azaz a keresőoptimalizációs szakmai munka legnagyobb kihívása az első találati helyre kerülés.

2019. november 29-én, azaz a Black Friday napján délben a Google.hu-ban a következő volt a találati sorrend – inkognitó (privát) ablakban nézve, hogy a korábbi saját keresések ne befolyásolják az általános listát:

  1. HelloBlackFriday
  2. Alza
  3. Black.friday.hu
  4. Mall.hu
  5. MediaMarkt
  6. Notino
  7. eMAG
  8. eDigital
  9. Wikipedia
  10. Blackfriday.hu

Link: www.helloblackfriday.hu

Legújabb hírek
A Ringier Axel Springer Magyarország felkérésére bemutattuk a Digitális Média Tények Könyve 2020 legfontosabb eredményeit és az idei év legforróbb trendjeit a Digital Media Campus oktatási programon.
szeptember 04. 06:22
2019 után 2020-ban is a Neo Interactive kapott felkérést, hogy állítson össze egy gyakorlatias előadást a MOL Alapítvány által támogatott ifjú sportolók, edzőik és szüleik számára a közösségi média használatáról, annak előnyeiről és esetleges veszélyeiről.
augusztus 26. 14:01
Ahogyan az első évfolyamnál a 2008-as gazdasági válság, úgy most a koronavírus sem akadályozta meg a digitális piaci áttekintésük kiadását. Igaz, a tartalmat részben át kellett szabni az új körülményeknek megfelelően.
június 23. 12:33
Ismerj meg minket!
Réka Senior project manager
#trailrunner #horserider #traveller #digitalprojektek