Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2019. szeptember 23. 13:48
Molcsapat.hu, Béresmozgás.hu, Sütnijó!, Digitális Média Tények Könyve, Enter!Digital® – mi köti össze őket? Mindegyik márkaépítési céllal üzemelő saját média, azaz márkamédia – és mindegyiket mi készítjük.

Az első három felsoroltat Ügyfeleink számára üzemeltetjük (csakúgy mint korábban a Hiperárak, a Whiskyology.com vagy a Lidlkonyha márkamédiumokat), utóbbi kettő a neo saját márkamédiája, melyek idei fő témájává is magát a márkamédiát tettük. A digitálisan is letölthető 2019-es DMTK-ban részletesen foglalkozunk a direct brand economy trenddel és benne a márkák saját médiájával; a Nagy Kreatív Márkanap keretében szeptember elején – Márkamédia címmel – megrendezett aktuális Enter!Digital® konferenciánk pedig legnagyobb örömünkre telt házat vonzott az A38 hajóra. További öröm, hogy tartalommarketinges és márkamédia-építő tudásunkat a szakma nem csupán ebben a formában ismeri el, hanem azokkal a Content Marketing Award verseny-díjakkal is, melyeket a Molcsapat, a Lidl Konyha vagy a DMTK elkészítéséért kaptunk az elmúlt két évben.

A márkamédia definícióját itt olvashatod: www.markamedia.hu.

Legújabb hírek
2019. szeptemberétől Pavláth Zita irányítja ügynökségünket, Benda Gergely korábbi operatív igazgató pedig ezzel párhuzamosan a Moneytou szolgáltatást működtető, projektcégként létrejött NeoPay Kft. ügyvezetőjeként folytatta munkáját. Utóbbinak mostanra megszűnt minden kapcsolata a Neo Interactive-val, miután Soós Gergely – aki mindkét vállalkozásban tulajdonos volt – novemberben eladta a NeoPay-ben lévő 50%-os részesedését.
január 15. 16:15
Tavaly karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy egy különleges meglepetéssel készülünk ügyfeleinknek és partnereinknek: mégpedig a jótékonyság szívet melengető érzésével.
január 08. 10:54
Az egész évben üzemelő akciómagazinunk nem csupán az akcióaggregátor-oldalak versenyében lett az első Black Friday napjának legnagyobb részén, hanem megelőzte az összes nagy webáruházat is az organikus találatok között.
2019. november 29. 12:14
Ismerj meg minket!
Gergő Founder
#Jeromos #Süti #Cini #soos.gr #azéletajándékló